Køkken

Køkkenindretning i nordisk design

Når det kommer til køkkenindretning, er der mange måder hvorpå man kan lave sin indretning på. Her på Heldaldesign.dk tilbyder vi køkkenudstyr til din køkkenindretning i et flot, stilrent og funktionelt nordisk design. 


Alt vores køkkenudstyr til køkkenindretning er originale produkter. I det følgende finder du mere information om de enkelte køkkenudstyrs produkter vi har designet til brug i køkkenindretningen. 

Hvor vi kender det alle sammen – efter vi har skåret en steg ud, så sejler hele køkkenbordet i kødsaft.

 

Fortvivl ikke længere, for med vores nye skærebræt med innovativ saftkant, er de dage forbi!


Fås i både almindelig- og røget egetræ. 

Udvalgte Køkken Produkter

Salt- og peberkværn er en klassiker i enhver køkkenindretning.


Friskkværnet salt og peber er en uundværlig tilføjelse til al slags mad. 


Dog sviner salt- og peberkværne efter brug, og man må derfor gang på gang tørre salt- og peberrester væk fra borde og overflader. 


Det kan du dog slippe for nu! Nu kan du nemlig have dine salt- og peberkværne stående i vores nye krydderikværns fad. Sæt dine salt- og peberkværne tilbage på krydderikværns fadet efter brug, og rengør blot krydderikværns fadet efter behov. Det er altså slut med bunker af salt- og peberrester. 


Fås i både almindelig og røget egetræ. 

Når elementerne fusioneres

Vi er ikke bange for at lege med elementerne. Derfor har vi udviklet nogle lækre designs, hvor produkterne er designet og udviklet i beton og træ. Dette er med til at give designet et mere råt og industrielt look.

Med vores nye køkkenrulleholder kan man virkelig se det funktionelle nordiske design skinne igennem.

Køkkenrulleholderen er nemlig udviklet således, at når du kan tage den med dig udendørs, uden at skulle bekymre dig om at vinden får fat i køkkenrullen. 


Det hænger sammen med at køkkenrulleholderen er udformet sådan, at vinklingen af køkkenrulleholderen hvilker på betonfoden, som gør det svært for vinden at få fat og rive køkkenrullen med sig. 


Fås i både almindelig- og røget egetræ. 

En fusioneret og rå vinholder der blander elementerne træ og beton. 


Har du en dyr og dekorativ flaske vin eller spiritus som du gerne vil have stående fremme? 

Så er vores nye vinholder lige det du står og mangler! 


Vinholderen er designet så flasken ligger ned, så det eneste du skal gøre er at vende flasken en gang imellem, så korken ikke tørrer ud. 


Fås i almindelig- og røget egetræ.