Living

Boligindretning i nordisk design

At indrette sin bolig kan virkelig gøre underværker for det hjem man bor i, og er altafgørende for at man kan føle sig hjemme.


Hos Heldaldesign designer og udvikler vi produkter der er velegnede tilføjelser til boligindretningen. Her på siden kan du finde mere information om de produkter vi tilbyder. 

Udvalgte Living Produkter

Headset holder i stilfuldt og råt nordisk design.


Er en del af vores serie hvor vi fusionerer elementerne træ og beton. Headset holderen er designet og udviklet i træ og med en fod af beton.

 

Fås i almindelig og røget egetræ.

"Den klassiske Kant"

Det hele begyndte med en lys ide- med Kant

Anderledes stilrent nordisk design.'


Dette fyrfadsstage sæt er i en klasse for sig selv. Designet med brudte linjer der sammenholdt med træets struktur, der gør disse fyrfadsstager unikke. 


Der kan anvendes både almindelige fyrfadslys samt LED-fyrfadslys. 


Fås i både almindelig og røget eg. 

 

Fyrfadsstage sæt boligindretning
trævase, vase i træ, eg, påskeliljer

Anderledes, men stadig elegant.


Denne lækre billedholder er ideel når man har et smukt billede man gerne vil have stående, men ikke gider at have en tung ramme til at stå og fylde. Billedholderen giver billedet et elegant pift, uden at det stjæler fokus. 


Da det også er nemt at tage billedet ud af billedholderen, er den også ideel til børnetegninger, menukort, eller andet der skal håndteres ofte. 


Fås både i almindelig og røget eg. 

 

Billedholder tablet boligindretning

Nordisk design, enkelt og elegant.

 

Vores vaser med skrå kanter er et helt nyt take på den klassiske runde form. De skrå kanter gør at de ændrer form, afhængigt af hvilken vinkel man ser dem fra. 


Vaserne kommer med et glas så blomsterne også kan få vand. 


Fås i både almindelig og røget eg. 

billedholder boligindretning

Billedholderen kommer naturligvis også i en vægmodel.


Vægmodellen er udformet som en lille hylde med en kant for til, som gør at man nemt kan stille større ting på den, som ellers ville glide ned, som fx en iPad eller en tablet, sådan at den også kan bruges som ladestation, eller hvis man ønsker at bruge iPad’en som fjernsyn.


Fås både i almindelig og røget eg.