OlielamperOlielamper.

Levende lys er en stor del af det at skabe en hyggelig stemning i hjemmet, men pga. de mange partikler som stearinlys udleder, er det i stigende grad blevet populært at gøre brug af olielamper i stedet stearinlys. Der er flere fordele ved at bruge olielamper fremfor stearinlys, her får du en hurtig gennemgang.

Bedre indeklima

Det er bevist at stearinlys skader indeklimaet ved at udlede en masse partikler.

Men derfor behøver du ikke undvære levende lys i dit hjem, da du med fordel kan benytte olielamper i stedet.


De er et godt alternativ, da de udsender langt færre partikler, og dermed er bedre og sundere for indeklimaet, samtidig med at du stadig har den nøgne flamme.

Enkel rengøring

Stearin drypper, løber over eller sprøjter når lyset pustes ud. Så skal man til at rense stearin af og risikerer at skade lysestagen, og da vores lysestager er lavet af ubehandlet træ, vil de rigtigt gerne absorbere den flydende stearin, hvilket kan give nogle grimme pletter.


Dette kan undgås ved at bruge olielamper i stedet for. De er nemme at bruge, og de drypper eller sviner ikke. Så slipper du for en masse unødvendig rengøring, lysestagerne lever længere og du kan bruge tiden på at hygge i stedet.


 

Olielampe i træ, Lille

Lille olielampe i rustik egetræ. Træets opbygning med knaster og små revner gør hver lampe unik.Passer godt til vindueskarmen, havebordet, eller hvor man nu har lyst til lidt hygge stemning.


Olielampe i træ, Mellem

Mellem olielampe i rustik egetræ. Træets opbygning med knaster og små revner gør hver lampe unik.Passer godt til vindueskarmen, havebordet, eller hvor man nu har lyst til lidt hygge stemning.